عکاسی دیجیتال چیست ؟ تفاوت عکاسی دیجیتال با آنالوگ

تاریخچه عکاسی دیجیتال چیست ؟

عکاسی دیجیتال در دهه ۱۹۶۰ میلادی و در جریان سفر انسان به ماه، تکامل پیدا کرد. دستگاه ‌های گیرنده امواج آنالوگ، اطلاعاتی که در مورد عکس از فضا ارسال می ‌شد را به سختی دریافت می‌ کردند. با دیجیتالیزه شدن سیگنال‌ها و تقویت آن‌ها، پارازیت‌ها حذف شد و ارسال تصاویر با وضوح بالا میسر شد. سال ها پس از این تحول در دهه 60 میلادی، اولین دوربین های دیجیتال قابل استفاده در اواخر دهه 1990 میلادی به تولید انبوه رسید به بازار عرضه شد و با ظهور عکاسی دیجیتال عصر جدیدی در تاریخ عکاسی جهان آغاز شد.

از حدود سال 2000 میلادی، دوربین های دیجیتال در تلفن های همراه نیز گنجانیده شدند و در سال های بعد، استفاده از دوربین های دیجیتال در تلفن همراه به خصوص به دلیل اتصال آنها به وب سایت ها و رسانه های اجتماعی رواج یافت. از سال 2010 به بعد، فرمت های دیجیتال دوربین های DSLR، شدیدا مشغول رقابت با دوربین های دیجیتال بدون آینه هستند که به طور معمول هم دوربین های دیجیتال DSLR کیفیت تصویر بهتری را ارائه می دهند.

 

تفاوت عکاسی دیجیتال و آنالوگ چیست؟

اگرچه هنوز هم عکاسانی در حال استفاده از عکاسی آنالوگ هستند، اما اکثر متخصصان و حرفه ای ها به عکاسی دیجیتال روی آورده اند. دلایل خوبی برای این کوچ از آنالوگ به دیجیتال وجود دارد:

  • دوربین های عکاسی دیجیتال کیفیت واقعی و اصلی تصویر را به شما ارائه می دهند ولی در دوربین های آنالوگ به دلیل تراکم پیکسل کمتر، کیفیت واقعی تصویر مشاهده نمی شود.
  • شما در فرآیند عکاسی دیجیتال می توانید یک یا دو ثانیه پس از ثبت تصویر، عکس گرفته شده را روی صفحه LCD داخلی و یا حتی قبل از ثبت شات با کمک حالت Live View در دوربین های دیجیتال مشاهده کنید. شما به کمک این قابلیت می توانید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید تصویر را نگه دارید یا آن را پاک کنید. این قابلیت در عکاسی آنالوگ وجود ندارد.
  • شما می توانید از نمایشگرهای هیستوگرام در عکاسی که دوربین های دیجیتال ارائه می دهند استفاده کنید تا از کیفیت رنگ بندی تصاویر خود اطمینان حاصل کنید. در عکاسی آنالوگ همچین امکانی وجود ندارد.

دیگر مزایای عکاسی دیجیتال نسبت به آنالوگ عبارتند از:

  • در فرآیند عکاسی دیجیتال، تصاویر به صورت فایل های دیجیتالی ضبط شده و روی کارت های حافظه ذخیره می شوند. برخلاف عکاسی آنالوگ که در آن از فیلم استفاده می شود، کارت های حافظه قابل استفاده مجدد هستند. شما پس از انتقال پرونده ها به جای دیگر، می توانید تصاویر را از کارت حافظه پاک کرده و دوباره از آن استفاده کنید. این کار باعث کاهش هزینه های پردازش و چاپ فیلم می شود.
  • یک فایل دیجیتال هیچ تفاوتی با سایر فایل های رایانه ای ندارد و می توان آن را در هر رسانه ذخیره سازی ذخیره کرد. این پرونده های دیجیتال که حاوی تصاویر شما هستند همچنین بدون از دست دادن کیفیت، قابل کپی و بازیابی مجدد می باشند. چنین امکانی در عکاسی آنالوگ وجود ندارد.
  • در فرآیند عکاسی دیجیتال شما با استفاده از نرم افزارهای ویرایش عکس مانند فتوشاپ، می توانید فایل های تصویری را روی رایانه باز کنید و به کمک ابزارهای فتوشاپ آنها را مورد ویرایش قرار داده و کیفیت تصاویر خود را بهبود دهید. در عکاسی آنالوگ امکان ویرایش تصاویر به این شکل وجود ندارد.
عکاسی دیجیتال چیست ؟ تفاوت عکاسی دیجیتال با آنالوگ

عکاسی دیجیتال چیست ؟ تفاوت عکاسی دیجیتال با آنالوگ

 

آموزش خصوصی عکاسی


به صورت تئوری و عملی
0 تا 100 عکاسی و فیلم برداری و نورپردازی حرفه ای

مباحث دوره خصوصی آموزشی عکاسی:

  1. تاریخچه عکاسی
  2. شاخه های اصلی عکاسی
  3. انتخاب دوربین و مراقبت از آن
  4. آشنایی کامل با پارامترهای شاتر، دیافراگم و ایزو
  5. شناخت کامل دوربین و تنظیمات آن
  6. تکنیکهای عکاسی
  7. اصول کادر بندی و ترکیب بندی
  8. نگاه حرفه ای در شاخه های اصلی عکاسی
  9. تقویت ذهن خلاق
  10. آموزش نورپردازی (شناخت نور، منابع نور، نورپردازی)

 

مدت زمان دوره های آموزش خصوصی عکاسی

زمانبندی کلاس های عکاسی بصورت 10 جلسه (هر جلسه 90 دقیقه) میباشد:

جمعا 10 جلسه 90 دقیقه ای.

 

 

“تا زمانی که شما عکاس شوید کلاس آموزش خصوصی عکاسی ادامه دارد”

آموزش خصوصی عکاسی دیجیتال

آموزش خصوصی عکاسی دیجیتال

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *